MEDICALE SAU CHIRURGICALE DE BAZĂ SAU AVANSATE

Ne străduim să organizăm workshop-uri la care să chiar vrei să participi.

MEDICALE SAU CHIRURGICALE DE BAZĂ SAU AVANSATE

Ne străduim să organizăm workshop-uri la care să chiar vrei să participi.

BASIC SURGICAL TECHNIQUES

Workshop-ul va conține prezentări teoretice despre principii în realizarea nodurilor și suturilor chirurgicale. Partea practică va consta în învățarea și executarea de către participanți a diferitelor tipuri de noduri și suturi utilizate în sala de operație, totul sub atenta supervizare a trainerilor selectați pentru acest workshop.

AORTIC VALVE REPLACEMENT

Ulterior unei prezentări teoretice minuțioase, participanții vor avea ocazia să realizeze procedura de înlocuire a unei valve cardiace pe material biologic, folosind un model de valvă sintetică, sub îndrumarea coordonatorului workshopului.

VASCULAR ANASTOMOSES

Workshop-ul va conține atât o prezentare teoretică a etapelor necesare realizării unei anastomoze vasculare, cât și o parte practică în care cursanții vor aplica pașii discutați anterior pe materiale biologice, sub îndrumarea coordonatorului și a trainerilor implicați.

DIGESTIVE ANASTOMOSES

În cadrul acestui workshop va exista un segment teoretic, în care sunt explicate principiile de bază ale chirurgiei intestinale și ale anastomozelor intestinale, dar și un segment practic în care cursanții vor putea aplica aceste principii pe materiale biologice. Partea practică se va desfășura cu ajutorul coordonatorului și a trainerilor.

CONGENITAL HEART DEFECTS REPAIR

Workshop-ul se va deschide printr-o prezentare teoretică a tehnicilor chirurgicale folosite în repararea defectelor cardiace congenitale. Ulterior acesteia și sub îndrumarea coordonatorului, participanții vor aplica pașii discutați pe materiale biologice.

CORONARY ARTERY BYPASS SURGERY

În cadrul acestui workshop va avea loc o prezentare teoretică a etapelor realizării unui bypass aorto-coronarian iar ulterior acetseia se va desfășura și un segment practic. În această etapă, cursanții vor putea exersa aplicarea tehnicii discutate pe un model biologic.

This website uses cookies and third party services. Ok