2020

UN ALT FEL DE CONGRES MEDICAL

SideMED România, sub egida Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, organizează cea de-a doua ediție a Congresului Național cu participare Internațională INSIDE.

Ca studenți la medicină suntem încurajați să înțelegem noțiunile de bază, ca mai apoi, în practică, să ne putem dezvolta pe verticală, în profunzimea detaliilor din specialitățile care ne interesează. Considerăm că așa e normal, însă INSIDE 2020 își propune să fie altfel. Un congres extracurricular adresat studenților și tinerilor medici trebuie să fie, mai presus de orice, o experiență care să îi încurajeze pe participanți să gândească în afara tiparelor. Scopul nostru este să puteți relata ce ați văzut la INSIDE chiar și oamenilor din afara domeniului medical, și să fie la fel de interesant și pentru ei. Vrem ca la final să fiți cu adevărat încântați de ceea ce se poate face în medicină și în domeniile conexe ei.

Anul acesta nu punem accentul pe o singură specialitate sau patologie, ci dorim să încurajăm participanții la eveniment să descopere fațete neașteptate ale medicinei. Vrem să aflăm cum își face loc inovația, inventivitatea și imaginația într-un domeniu bazat fundamental pe ghiduri standardizate.

Participă la Congresul INSIDE

Ediția T.U.M.O.R., 20-24 noiembrie 2019


ÎNSCRIERE STUDENT
ÎNSCRIERE MEDIC