ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cu toate că e adevărat că ediția T.U.M.O.R. a Congresului INSIDE se focalizează pe patologia oncologică, lectorii invitați (și implicit prezentările acestora) sunt direcționate către specialități foarte variate, precum chirurgia generală, radiologie, anatomie patologică, chirurgie plastică și reconstructivă, ortopedie și traumatologie, neurochirurgie, neurologie, urologie, chirurgie pediatrică, ORL și chirurgie oro-maxilo-facială. Dacă oricare din aceste specialități prezintă un interes măcar pasager pentru tine, informațiile din prezentări vor adăuga cu siguranță o nouă perspectivă legată de intersecția acesteia cu patologia oncologică. Considerăm tocmai faptul că doctori din domenii atât de variate au acceptat invitația, a fi dovada complexității problemei pacienților, iar complexitățile sunt tot timpul fascinant de explorat.

Nu. Dorim să oferim oportunitatea tuturor participanților să participe la cel puțin un workshop în cadrul congresului, iar tematica acestora nu va fi limitată doar la patologia oncologică, ci se vor extinde la domenii medicale și chirurgicale, de bază și avansate. Lista completă a workshop-urilor poate fi găsită aici (se deschide în altă fereastră).

Nu. Sesiunea de postere inclusă în programul evenimentului este împărțită în două categorii: una medicală și una chirurgicală. Patologia discutată în abstractul prezentării de caz nu este obligatoriu să fie din domeniul oncologiei sau patologiei oncologice. Reguli și detalii despre trimiterea lucrărilor vor fi publicate în curând.

  • Pachetul Standard S/Standard M include din punctul de vedere al programului social intrarea la o petrecere organizată joi, în data de 21 noiembrie 2019.
  • Pachetul Standard S+/Standard M+ include, pe lângă intrarea la petrecerea antemenționată, intrarea la încă o petrecere organizată vineri, 22 noiembrie 2019, la care îi avem ca invitați speciali pe Argatu și Moș Martin de la Subcarpați.
  • Pachetul Premium S/Premium M  include intrarea la petrecerea de joi, 21 noiembrie 2019 și participarea la Gala Diner din seara de sâmbătă, 23 noiembrie 2019.
  • Pachetul Premium S+/Premium M+ include participarea la toate evenimentele sociale din cadrul evenimentului (joi, vineri, și Gala Diner sâmbătă).

Pentru clarificări suplimentare, aici poți vedea ce include fiecare pachet.

Da, numai că ești sigur că vrei? Prezentările lectorilor, workshop-ul inclus și evenimentele sociale considerăm că fac din Congres o experiență în sine, cu sau fără prezentarea unei lucrări.

Lucrările acceptate și prezentate vor fi publicate în Acta Medica Marisiensis, revista științifică a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, revistă cu ISSN: 2068 – 3324, Online ISSN: 2247-6113, cod CNCSIS 103, EBSCO, B+ indexat BDI, cu 65 de volume publicate până în iunie 2019. Site oficial al revistei aici.

Abstractele trebuie să fie trimise în limba engleză. Posterele pot fi făcute și prezentate în română sau engleză.

Fiecare participant poate fi autor a maxim două lucrări și co-autor a maxim alte două.

Un autor și până la maxim patru co-autori.

Nu, dar ești sigur că nu vrei să vii să-l susții pe autor? Și ca bonus, prezentări ale lectorilor din țară și din străinătate, un workshop inclus în pachetul standard și program social de sărbătorit efortul unei lucrări prezentate cu succes.

  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata “Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.“3-D Secure” asigura in primul rand că nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

  • Prin plata la sediul SideMED, conform unui program anunțat în prealabil.
  • Prin transfer bancar – valabil DOAR PENTRU MEDICI. 

Alegerea workshop-ului se face imediat după confirmarea plății în cazul plății efectuate cu cardul în site, sau pe loc, după primirea banilor de către voluntarii aflați la sediul SideMED în acest scop.

Pentru că ar fi dezavantajos pentru tine și încercăm să evităm orice nu se simte a transparență. Prin asta ne referim specific la alegerea workshop-ului. Procesarea de lungă durată a plății efectuate prin transfer bancar te va bloca din a fi eligibil pentru alegerea workshop-ului, chiar dacă banii sunt plecați de la tine către noi. Asta ar naște inevitabil situația în care cineva plătește după tine taxa, dar o face cu cardul prin site și își alege workshop-ul înaintea ta.

Nu există astfel de limitări când vine vorba de participarea la Congresul INSIDE. Fie că ești student în anul I, fie că mai ai puțin și termini facultatea, evenimentul va fi cu siguranță potrivit pentru tine pentru că în organizare încercăm să gândim în detaliu particularități ale tuturor grupelor de studenți.

Da. Participarea ca Medic vine cu primirea unei diplome cu 22 puncte EMC.